Archief

Op deze pagina staan vanaf 2022 alle berichten van de Stichting Swift Beachvolleybal van nieuw naar oud. Omdat content snel verandert of verdwijnt, is het mogelijk dat eventuele links uit berichten niet meer werken.


Bericht van 22 mei 2024 | PERSBERICHT: Een zomers spektakel: het beachvolleybal toernooi in Swifterbant
Het is weer zover! Op 31 augustus en 1 september 2024 vindt het jaarlijkse beachvolleybal toernooi plaats in het pittoreske dorpje Swifterbant. Dit tweedaagse evenement trekt niet alleen lokale sportliefhebbers, maar ook voor toeschouwers en voorbijgangers is er genoeg te doen: marktkramen, speeltoestellen, foodtrucks en tappunten. Met de zon hoog aan de hemel, het zand tussen je tenen, en de opzwepende muziek op de achtergrond, belooft dit toernooi een waar spektakel te worden en hopen we het succesvolle toernooi van vorig jaar te evenaren of zelfs te overtreffen. Het beachvolleybaltoernooi vindt plaats in het Dorpsbos van Swifterbant, waar liefst 6 velden zijn opgezet. Het evenement wordt wederom georganiseerd in samenwerking met het DorpsFestival Swifterbant. Verdeeld over twee dagen kunnen er maximaal 84 teams deelnemen. Wees zeker van deelname en schrijf je in via het inschrijvingsformulier op deze website. Of je nu een fanatieke beachvolleyballer bent of gewoon wilt genieten van de sfeer, de gezelligheid en de zon, het Swift Beachvolleybaltoernooi is een evenement dat je niet wilt missen! Geniet ondertussen van de foto’s van het Beachvolleybal toernooi van jaargang 2023.


Bericht van 19 december 2023 | Datum Swift Beachvolleybal toernooi 2024 bekend

Het Swift Beachvolleybal toernooi 2024 vindt plaats van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 1 september op het evenemententerrein in Swifterbant. Het evenement wordt wederom georganiseerd in samenwerking met het ´DorpsFestival Swifterbant´. Ook zijn we in gesprek met de gemeente Dronten en DorpsFestival Swifterbant om het evenemententerrein te verbeteren. Al met al is het bestuur van Swift Beachvolleybal volop bezig om het weekend van 2023 te overtreffen! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf je in voor de Swift nieuwsbrief.
Geniet ondertussen van de foto’s van het Beachvolleybal toernooi van jaargang 2023.


Bericht van 4 september 2023 | Twee dagen zon, sport, muziek en plezier: het perfecte Swift beachvolleybaltoernooi 2023
Twee prachtige dagen met veel zon en nauwelijks een wolkje aan de lucht. Een geweldige sfeer met vrolijke mensen, muziek en veel sportiviteit. Ondanks de 'blubber' - veroorzaakt door de regen van de dagen en nacht ervoor - waren dat zo ongeveer de ingrediënten van het beachvolleybaltoernooi van 2023. We krijgen veel positieve reacties over de organisatie. Ook de poule-indeling met vier verschillende niveaus (van A tot en met D) was een eyeopener. Dat blijkt ook uit de uitslagen met vaak minieme verschillen! Als organisatie zijn we blij met alle input en feedback van de deelnemers. Ook nu nog. Dus schroom niet en plaats een reactie via het contactformulier. Binnenkort meer informatie, maar een selectie van de foto's kun je nu alvast bekijken. Op naar het beachvolleybaltoernooi van 2024!!


Bericht van 2 juli 2023 | Donatie van Stichting WinTfonds Swifterbant
Onze Stichting Swift Beachvolleybal is verheugd om een donatie te ontvangen van het WinTfonds Swifterbant. Het WinTfonds Swifterbant zet zich in voor duurzame energie en we zijn dankbaar voor hun steun. Deze donatie helpt ons om onze missie voort te zetten. We gebruiken het geld voor praktische zaken zoals de aanschaf van volleyballen, -netten, shirts voor vrijwilligers en een mooie tent voor het wedstrijdsecretariaat.


Bericht van 14 juni 2023 | Aankondiging Swift Beachvolleybal in Flevopost van 14 juni 2023
Op 14 juni én op 5 juli 2023, heeft de regionale krant Flevopost een aankondiging geplaatst over het Swift Beachvolley-baltoernooi van 2 en 3 september. Flevopost heeft ook een digitale versie van het artikel geplaatst.


Bericht van 11 mei 2023 | Beachvolleybal gaat weer van start

Zet zaterdag 2 september en zondag 3 september alvast in de agenda, want dan is het beachvolleybaltoernooi in Swifterbant
Voor de 5e keer organiseert 'Stichting Swift Beachvolleybal' het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi in Swifterbant. Tijdens het toernooi gaan geoefende en ongeoefende teams de competitie aan in verschillende wedstrijden op zes velden. Ook voor supporters, toeschouwers en voorbijgangers is er genoeg te doen: marktkramen, speeltoestellen, foodtrucks en tappunten . En dat alles met bijpassende muziek. Wil je alvast in de stemming komen, bekijk de foto's van 2022. Meedoen? schrijf snel in, want vol is vol!


Bericht van 20 april 2023 | Stichting Swift Beachvolleybal heeft een nieuwsbrief
We hebben misschien niet zoveel nieuws, maar trouwe fans willen graag op de hoogte blijven van al het nieuws van onze Stichting: 3 tot 5 keer per jaar verschijnt onze nieuwsbrief. Schrijf je in via de website, onderdeel 'NIEUWSBRIEF'.


Bericht van 23 november 2022 | Oprichtingsdatum Stichting Swift Beachvolleybal
Op 23 november 2022 is de Stichting Swift Beachvolleybal officieel opgericht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Daarbij aanwezig was voorzitter Christian Van de Vrie.


Bericht van 28 augustus 2022 | Geslaagd Swift Beachvolleybal toernooi
Het waren twee geweldige Beachvolleybal-dagen op het evenemententerrein van Swifterbant in het Swifterbos. Voor het eerst op deze locatie en dat is goed bevallen. Wil je het nog een keer nabeleven, bekijk de foto's.